Ferencváros
Dec 18

Ezer Lámpás Éjszakája 2017 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Teller Béla   

“Hogy minden gyermek hazataláljon”

Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan idén 7. alkalommal rendezik meg az Ezer Lámpás Éjszakája jótékonysági koncert- és programsorozatot május 28-án.

Családi- és gyerekprogramokkal, valamint a hazai könnyűzenei élet meghatározó szereplőinek fellépéseivel várják az érdeklődőket Budapesten, az 56-osok terén. A civil sátrakban a gyermekeltűnésekkel kapcsolatos felvilágosító programokra és látványos rendőrségi bemutatókra kerül sor.
Az est fénypontjaként országszerte összesen 10 000 világító lufit engednek a magasba, hogy megmutassák az eltűnteknek a hazavezető utat.

A program keretében fellépnek :
14:00 Szabyest
14:40 ByTheWay
15:15 Opitz Barbara
16:00 Mocsok 1 Kölykök
17: 00 Curtis
18:00 New Level Empire
19:20 Hevesi Tamás és Barátai
20:30 Király Viktor
21:30 Világító lufik magasba engedése

Az UNICEF és az ORFK sátraiban a gyermekeltűnésekkel kapcsolatos felvilágosító programokra és látványos rendőrségi bemutatókra is sor kerül.

A Karancs Speciális Mentőszolgálat és Észak-Mátra Mentő Egyesület sátrában mentési bemutatók, akadálypálya, ügyességi verseny és rajzverseny várja a gyerekeket.

A Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetsége kutyás bemutatóval szórakoztatja a kicsiket, míg a felnőttek ingyenes szűrővizsgálatokon vehetnek részt.

Minden program ingyenes.