Ferencváros
Dec 18

Belga Sörfesztivál a Bálnában PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Teller Béla   

Nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre és várja a látogatókat a Belga Sörfesztivál, a Bálnában, május 19 -e és 21 -e között.

A Belga Sörfesztiválon négyféle - a helyszínen vagy elővételben vásárolható -  belépőjegy közül választhatunk:

"Sörkedvelő" belépőjegy: 4 pohár sör + fesztiválpohár.
"Sörrajongó" belépőjegy: 6 pohár sör + fesztiválpohár.
Kizárólag elővételben, és limitált mennyiségben vásárolható belépőjegyek:
"BE[ER]HERO" belépőjegy: 15 pohár sör + fesztiválpohár.
"Sörkóstoló" belépőjegy: 20 x 1 dl sör + mini kóstolópohár.

Minden belépőjegy a benne foglalt sörök számával megegyező zsetont, valamint egy darab poharat tartalmaz. Mindkettő szükséges ahhoz, hogy a fesztiválon sört fogyaszthassunk.

A belépőjegyet egy alkalommal kell megváltanunk, és a benne foglalt söröket a fesztivál időtartama alatt bármikor elfogyaszthatjuk.  Ennek feltétele, hogy magunkkal hozzuk a Belga Sörfesztivál hivatalos üvegpoharát, vagy mini kóstolópoharát. Tehát bármelyik belépőjegy a fesztivál mindhárom napjára érvényes!

Azoknak a látogatóknak, akik nem kívánnak sört fogyasztani, a belépés díjtalan!

Bankkártyás és Szépkártyás fizetési lehetőség a helyszínen biztosított. Elfogadott kártyák: Visa, Mastercard, American Express, valamint OTP-s, K&H-s és MKB-s Szépkártyák .

Ha meleg ételre vágynánk, a Gallica teraszon marha, sertés, vagy szárnyaskolbászokkal készült, prémium minőségű „Galldogokkal”, sültekkel és természetesen az elmaradhatatlan belga hasábburgonyával várnak bennünket. Desszertként pedig Belgium másik büszkeségét, a belga csokoládét ajánlják. A vásárolt ételek ellenértékeként csak készpénzt fogadnak el, zsetonokat nem!

Helyszínek :

FŐTEREM: a Bálna 2. emeletén: itt találjuk a 8. Belga Sörfesztivál teljes sörkínálatát, azaz 250 féle belga sört, köztük 65 féle csapolt sört, valamint a hideg ételeket árusító standokat. A Főterem megközelíthető liftek, valamint mozgólépcsők segítségével. Itt találjuk az önkiszolgáló pohármosókat is! A főterem klimatizált helyiség.
GALLICA TERASZ: a Bálna előtt: itt Gallica és Delirium csapolt sörökkel, valamint meleg ételekkel várják a szabad levegőre vágyókat.
SHOP a Főteremben: itt különleges, sörrel kapcsolatos ajándéktárgyakat, belga sörös relikviákat, valamint 0,75 literes kiszerelésű belga söröket vásárolhatunk! A SHOP-ban vásárolt termékekért cserébe zsetonokat is elfogadnak, illetve beszámítanak az árba.

Nyitás :
Máj 19. péntek, 17:00
Máj 20. szombat, 12:00
Máj 21. vasárnap, 12:00

Cím: Budapest / Ferencváros, 1093  Fővám tér 11-12,